Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

söndag 16 februari 2014

Lite positiva tongångar, tack!

Ja ibland blir inte helgen riktigt som man tänkt sig. När Fabian kom in till oss vid midnatt så kunde jag inte somna om. Så jag la mig i Fabians säng. Mådde illa, var trött, var hungrig, det kröp i kroppen. Dröjde ända till tre-fyra-tiden innan jag somnade. Sedan vaknade Fabian halv fem och ropade på mig. Sedan vaknade Anton halv sju. Pust och stön. 

Men maken gick upp med barnen och jag fick sova ända till tio. Jätteskönt och jag mådde dessutom bra då. Ändå tills Anton rusade in i rummet och skrek att Fabian hade kräkts. Igen. I hela soffan. 

Pust och stön igen. Bara att börja dagen med att sanera huset. Igen. 

Men antagligen var det bara en motreaktion till att han ätit mycket frukost som inte magen var beredd på. För direkt efteråt ville han ha smörgås och hoppade och lekte med brorsan. 

Men jag kände mig återigen illamående och trött. Ska detta aldrig släppa? Det innebär också att jag måste vabba imorgon, trots att jag har en hel del viktiga möten inbokade. (Tydligen är de inte tillräckligt viktiga.) På tisdag hjälper farmor till. Det är ju 48 timmars regeln som gäller. På tisdag eftermiddag åker jag till Stockholm för inspirationsdag hela onsdagen. Då hoppas jag må bra. För tillfället känns det som lite mycket att begära. Men jag hoppas. 

Hur har din helg varit? Jag skulle verkligen behöva lite positiva tongångar just nu...(Blev ju ett dubbelt stafett-guld vilket såklart var positivt...) Jag kanske skulle gå ut och få lite frisk luft. Det brukar ju kunna pigga upp. 


Nåväl, så mycket en grå dag nu kan pigga upp.

4 kommentarer:

 1. Nej usch och fy för kräksjuka. Inget vidare alls, hoppas den försvinner fort.
  Här har det varit en härlig helg med loppisbesök (dock utan några fynd men roligt ändå) Me and I träff, ommöblering av tv-rummet, Os och goda vänner på besök. Avslutar snart helgen med 90 minuters träning för att sedan duscha och gå och lägga mig.En härligt ljuvlig helg går till ända. På måndag är det jobb igen men denna vecka kommer bli lite lugnare. Min chef är tillbaka från semestern fast min kollega är fortfarande sjukskriven men jag kommer inte jobba lika mycket som innan men det blir mer än jag är van vid;)

  Hoppas nu att veckan blir som planerat och att du kommer iväg på det du vill. Håller alla tummarna.
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter som om du haft en härlig helg, vad bra! Roligt med loppis! Blev det inga rostfria matlådor? Jag skulle egentligen också behöva träna tror jag, för att få ur mig allt ur kroppen. Men är ju inte så roligt när man inte känner sig hundra...
   Ha en fin vecka och tack så mycket för uppmuntrande ord! Känns bättre nu! Kram Maja!

   Radera
 2. Men finaste. Magsjuk lillkille och frustration. Hoppas han snart mår bättre och att du snart landar. Kanske blev det en liten nypa luft? Bästa medicinen. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för fina ord. De ger så mycket energi och kärlek. Men det vet du ju redan. Jag tog en promenad. Och nu har jag precis gjort yoga. Så jag hoppas på en bra natt! Kram på dig!

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)