Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

lördag 15 februari 2014

Från fest till pest

Igår: Kalas med lite släkt för Fabian
Idag: Soffläge med magsjuk lillkille 

Okej, inget roligt alls. Hade ju tänkt skriva om hur mysigt det var igår. Med trevligt besök av mina föräldrar, svärföräldrar, svägerska, barnens kusin och min tjocka syster.


Med middag, glass och chokladtårta. Presenter, sång och lek.

Men sen. Stackars lilla Fabian. Och inte mycket sömn för nån av oss. Kalaset imorgon får vi såklart skjuta på. Till Fabians stora besvikelse. 

Som tur är så kunde jag med gott samvete se OS-stafetten gång på gång, med alla repriser, när sjuklingen sov i min famn. Ute faller snön i mängder (så att allt plötsligt är helt vitt igen), skidtjejerna är fenomenala, Fabian ser så ynklig ut i min famn och jag vet inte om jag ska gråta (av glädje för segern) eller kräkas. 

Hur vi andra ska hålla oss borta från magsjukan är ett mysterium. Men bara om min lilla älskade treåring får bli frisk snart så skulle jag vara nöjd. 

2 kommentarer:

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)