Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

lördag 2 augusti 2014

Trotsen som bortblåst när man får egentid med mamma

Trots, eller ska vi säga på grund av, Antons trots, så hade vi lite mys på stan idag. Bara Anton och jag. Lite mamma-son-tid. 

Kycklingrulle (sushi för mig), godispåse, bio, shoppa skor och fika på stan.Ingen tillstymmelse till trots. Bara mysigt! Kanske vore läge att prova lite oftare.

6 kommentarer:

 1. Så härligt att ha liten egentid. Tror vi gör det lite för sällan. Kanske vore på sin plats att hitta på något med det ena av barnen. Separera dem lite och ägna lite tid åt en i taget.
  Ingen dum idé.
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror de mår bra av att få vara lite isär ibland. Så testa! :) Hoppas ni hade det fint på semestern, kram Maja!

   Radera
 2. Det syns verkligen att söta Anton njuter av egen tid med dig. Så klokt av dig att ta dig en dag att mysa med honom, sin egen mamma!

  Kramar
  Cia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag njöt faktiskt också väldigt mycket, även om det inte blev något foto på det! :)
   Tack för dina fina kommenterar! Kram Maja

   Radera
 3. Åh ja det är ju så mysigt! Och välbehövligt. Jag tycker om att umgås med barnen också en och en av dem. De njuter också.

  Kram och godnatt! :)

  Ann-Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och ändå gör i alla fall inte jag det så ofta; ger de tid med mig en och en. Får bli bättre på det!
   Kram Maja!

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)