Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

måndag 30 juni 2014

Simskola med dunjacka

Förra årets fiasko med simskolan skulle inte upprepas. I år SKULLE vi gå, oavsett väder. Så igår packade jag ihop en pick-nickväska och barnen i bilen och åkte till stranden. 12 grader och duggregn. I vattnet var det 15 grader. Härliga grejer!

Som tur var så skulle vi bara registrera oss, så vi tog med oss pick-nicken och åt den i vårt uterum istället. Under filtar. 

Idag kändes det som bättre förutsättningar: 15 grader och sol. Hemma. När vi kom till badplatsen så öste regnet ner. Vad f-n, då. 


Jag och Fabian satt under ett paraply och en filt och huttrade medan simskoleläraren och barnen pratade badvett i ett omklädningsrum. Sedan ville Anton absolut fika på filten. Så så blev det. 


Imorgon ska det bli ännu lite bättre väder. Så då hoppas vi slippa paraply och filt. Men man vet aldrig säkert med den svenska sommaren.

4 kommentarer:

 1. Det där känner jag igen.....;-) Vädret var inte bättre än så i slutet av 80-talet heller!
  Kram Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, nä det är väl så! :) Kram Maja

   Radera
 2. Åh, bra gjort av er att hänga i!

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)