Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

tisdag 24 juni 2014

Nu börjar det ordna upp sig

I söndags fick jag ÄNTLIGEN snusa in bebisdoft och hålla i min lilla systerdotter! Åh så underbar hon var! Som en liten dröm! 


 Igår hade vi fotbollskväll här hemma, med soppa, pannkakor, jordgubbar, flaggor och hejarop! Barnen och även vi vuxna njöt och skapade härlig VM-stämning (trots att Sverige inte är med och jag egentligen inte bryr mig...)!


Idag blev jag äntligen färdig med de största bitarna på jobbet, som jag arbetat med hela våren. Presentation för styrgruppen gjord och slutrapporten färdig. Sådan lättnad, kan jag säga. 

Till råga på allt så hade jag mysigt lunch-sushi-häng med fina kollegan, lite lunch-shopping och kom hem till vegetarisk buffé, som mamma lagat (efter att de varit änglar och hämtat på dagis)! Kan tusan inte bli bättre!


Nu ska jag tar en löptur och hoppas att mitt stora blåmärke på smalbenet (som jag lyckades få på den fullkomligt galna fotbollsmatchen på midsommar) inte gör sig påmint. 

För en vecka sedan kände jag mig stressad. Nu känner jag mig fortfarande uppe i varv av allt jobb och allt annat. Men ändå lugn på något sätt. Semester om två dagar. Det börjar arta sig. 

2 kommentarer:

 1. Så mycket bra saker! Gött att känna att man har fått avsluta en del på jobbet också innan semestern, det är värt mycket.

  Här trissar vi också upp stämningen runt fotbolls-VM och ganska roligt blir det, fast jag inte är särskilt intresserad egentligen. Det är mysigt ändå att samlas runt något :)

  Kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det känns skönt att verkligen hinna det jag planerat, och att också vara nöjd med resultatet!
   Fotbolls-VM kan ju vara riktigt roligt. Fast det håller på en evighet till....
   Hoppas ni har det fint ute i skogen! Kram Maja

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)