Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

onsdag 4 juni 2014

När man egentligen måste jobba

Den här veckan och nästa är väldigt viktiga på mitt jobb. Det är mycket inbokat och många avgörande ögonblick som jag jobbat för hela våren. Så jo, du gissade rätt, jag blev sjuk igår. Totalt däckad i någon slags influensa idag. Feber, ont i hela kroppen och halsen. Det har gått streptokocker på barnens dagis under några veckor, där hela familjer har sjuknat in. Så nu hoppas jag bara att resten av familjen får hålla sig friska. För då kanske, kanske jag kan jobba nästa vecka. 

Men när jag mejlade och ringde och trixade i morse för att försöka ordna upp dagens utlovade möten som nu skulle utebli så fick jag ändå några fina besked. En kollega till mig skrev i ett mejl att "sånt är ju livet, vi jobbar ju inte med att rädda liv." Och sedan tog en kollega hand om det viktigaste den här veckan. Så himla skönt. Då kan jag vara hemma och vara sjuk utan ångest för vad som inte blir gjort.

Men det bästa beskedet var förstås att JAG BLIVIT MOSTER!!! Helt fantastiskt underbart! Jag vill bara träffa min syster, hennes sambo och deras lilla underverk NU! (Men det är ju svårt att göra det när jag är sjuk...) Måste kolla på bilden hon skickade i morse flera gånger för att försöka förstå att det hänt. Moster. Jag kommer bli en sån bra moster! Närvarande. Trygg. En sån som alltid ställer upp. Precis en sån moster som min syster är till mina barn. 

Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen för att få i mig lite näring av något slag. Sedan blir det nog soffan och Netflix. Hur ser din dag ut?

(Nu är den här magen borta... Och jag är moster!!!)

2 kommentarer:

 1. Tralla la laaa, så säkert att kommer du att bli en bra moster!
  Grattis till er alla!

  Kramar
  Cia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Cia! Jag kommer göra mitt allra bästa, i alla fall! Kram!

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)