Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

måndag 5 december 2011

De första små stegen

Det är så härligt med barnens utveckling! Dessa små saker, som man som förälder uppskattar och känner sig stolt över. Det behöver inte vara mycket. Något som låter som "mamma". Det första leendet. När barnet lär sig äta själv. En vinkning med den lilla bebis-handen.

Nu har Fabian tagit sina första steg. Känns lite overkligt. Att vår lilla kille har blivit så stor. Han kan nu stå länge utan att hålla i något och nu tar han även några steg ibland. Det är inte många steg och det är inte varje gång. Så i praktiken så kan han ju inte gå än. Men det är inte utan att man blir lite tårögd och förundrad. Hur gör de egentligen?

Tänk att börja från ruta ett. Att verkligen inte veta hur man gör. Häftiga grejer.

1 kommentar:

  1. Jag håller med dig helt, det är mäktigt med utvecklingen, man håller andan lite också ibland, fungerar allt "som det normalt ska"det kan man ju inte ta för givet.Fascinerande. Tänk, det kanske inte dröjer länge så kommer både Fabian o Anton ner med lykta på morgonen o väcker oss:)

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)