Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

fredag 14 augusti 2015

Att pressa i solen är liksom inte lika kul längre

Hallå där ute i sommarsverige! Njuter ni av solen lika mycket som jag? Så fantastiskt att värmen verkar hänga kvar en stund till! Även om jag inte ligger i solen å pressar så fruktansvärt mycket. Typ inget alls. I alla fall inte om man jämför mot förr. När jag var yngre så innebar lite sol ett måste att vistas i solen. Då fick man liksom inte missa en sekund av potentiell bränna. Nu skyddar jag hellre min hy mot dessa starka strålar och tänker att en stund här och där räcker. Men man blir så himla mycket piggare bara av att det är sol ute, tycker jag. Och det blir så mycket enklare med barnen när det bara är att springa ut, utan att behöva tänka på varken stövlar eller mössa. För let's face it, bor vi i Sverige så kommer den tiden också snart.

Så vi har fångat det sista av sommaren den här veckan. Med jordgubbsplockning och strandhäng.
  


Och lillstrumpan har förbättrat sin nattsömn och därmed även min. Tjohoo! Lösningen den här gången blev att hon får sova själv i spjälsängen, som blev inplacerad i hennes rum. Så sover jag på en madrass bredvid. Den ena långsidan sattes tillbaka. Den som gjorde att hon kunde äta lite när hon ville. Vilket var alltför ofta. Nu sitter jag i en fåtölj och ammar på natten, så somnar hon inte efter en stund utan äter tills hon är mätt. Sen sover hon 3-4-timmars-perioder, vilket känns lyxigare än pärlhalsband. 

Man vet ju aldrig hur länge sånt håller i sig, men jag är glad över dessa fyra nätter, som gjort mig till människa igen. Det, tillsammans med min nya rutin med morgonyoga, gör mig lycklig över livet. 

Lycklig att ha fått världens goaste Clara, som numera provsmakar lite smått å gott och gillar att sitta i gåstolen och heja på sina bröder när de leker.Lycklig över att det fortfarande känns som sommar ute och lycklig över att jag ska få vara hemma ett helt år till. 

2 kommentarer:

 1. Åh vad hon har växt! Fina lilla hon :) Storebröderna är stolta över henne kan jag tänka mig.

  Tack för fin kommentar!

  Ta hand om er!

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst har hon växt! Bröderna fullkomligt avgudar henne. Hon är numera tjej nummer ett för alla i familjen.... :-)
   Ha det fint, stor kram!

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)