Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

torsdag 4 juni 2015

Solen skiner och mjölken flödar

Utanför sovrumsfönstret blommar äppelträd och syrén. Himlen är, för ovanlighetens skull, helt klarblå. Medan Clara sover så gör jag några smörgåsar och letar upp en solvägg där det är nästintill vindstilla.

Och nej, hon vaknar inte riktigt än. Så efter fikat åker arbetshandskarna på. Runt några buskar har massor av gräs växt upp. Det får bli dagens första projekt. Jag hinner med tre buskar av fyra innan hon vaknar. Inte illa ändå!

Det är torsdag. De stora barnen är på skola och dagis. Åtminstone några timmar till. Jag och lillpluttan ska mysa här hemma idag. Det blir det vanliga. Amning. Byta blöja. Busa lite. Gosa lite. Amma igen. Och så blöjan. Sovning. Och så ska jag äta. Så fort hon ska sova igen så hamnar hon i vagnen så att jag kan komma ut i den härliga vårsolen. Som nästan känns som sommar om man lyckas hitta lä.

Nä, nu verkar hon ha ätit färdigt så nu blir det hon som får min uppmärksamhet. Inte telefonen. Ha en skön dag, kära du!

2 kommentarer:

  1. Det är ett fantastiskt trädgårdsväder idag! Äntligen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är märkligt vad solen kan göra med humöret! Nu längtar vi efter lite värme också! Ha en skön helg, kram Maja!

      Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)