Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

måndag 7 juli 2014

Så nu har han blivit sex år

I dagarna två har vi firat vår stora kille, som blivit hela sex år. En kille som vill veta allt om allt. Som gärna sitter i famnen och kramas, spelar fotboll eller målar fåglar. En fantastisk individ som inte tycker kläder är så viktigt. Men just nu är däremot frisyren det. En kille som gillar det mesta. Mat går ner i alla former. Och så länge man kan resonera fram till varför han borde göra på ett visst sätt så brukar han köpa det. 

Vår finaste Anton, som snart börjar förskoleklass. 


Vi har firat dig med två olika skattjakter. Två olika kalas. Hundra paket, känns det som. (Men det fanns verkligen plats för nya grejer, eftersom du så duktigt rensat ur nästan alla leksaker ur ditt rum. Och det mesta som du önskade dig handlade ändå om faktaböcker, fotboll eller pyssel.)

Du har brutit ihop, för att kalaset med dina kompisar inte riktigt blev som du ville. I rätt ordning, liksom. Men du har också lyst av lycka när du, på din födelsedag, lyckades ta två simmärken.


Du påminner oss varje dag om hur härligt livet är. Och hur viktigt det är att man lever det fullt ut. Vi älskar dig av hela vårt hjärta, finaste Anton! Grattis på sexårs-dagen!

(Konstigt att barnen blir större men att man själv aldrig blir äldre.)

4 kommentarer:

 1. Grattis Anton!

  Vilken fin beskrivning av en fin kille.

  Kram Elin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Elin! Han är så glad över att vara sex år! Du vet säkert, du som redan varit där! Kram Maja!

   Radera
 2. En sådan fin sexåring. Så fina ord.
  Kram
  Annie

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)