Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

tisdag 16 december 2014

Vab och dubbel lyx

Vi måste nog ha världens lyx såhär i vabb-tider. I söndags fick Fabian feber och det var ju faktiskt lite behändigare att få veta det dagen innan jobbdag, så man slipper sista-minuten-ändra alla dagens planer. Och lyxen bestod i att min pappa var hemma med honom igår och min svärmor idag. Imorgon är det min tur och om det behövs även på torsdag så är det min mans tur då. Så av en relativt lång vabb behövde jag bara ta en dag. Vilket kan vara behändigt såhär i slutspurtstider innan julledighet. 

Trots över 39 graders feber så har han varit relativt pigg. Och idag när febern gått ner mot närmare 38 så grät han floder över att han inte fick gå ut och spela innebandy med brorsan. Det är nämligen det senaste bland sönerna. Innebandy på våra nylagda plattor på framsidan. En perfekt plan har det blivit och till barnens förtjusning får man äntligen springa och cykla på det. Och tänk dig den lyckan när tomten gjorde en mellanlandning hos oss i lördags och lämnade av två målburar till barnen och en klubba till Fabian (som inte hade någon innebandyklubba). Behöver jag säga att lyckan var total? Så flera timmar på helgen har barnen spenderat ute i friska luften med att röra på sig. Perfekt grej tycker vi. Anton har också gått ut varje dag när han kommit hem från skolan och övat sig att skjuta skott. Och idag brast det alltså för lillebror som ju också ville spela. 

Det kanske måste förtydligas att här på landet så finns det varken asfalt eller belysning på vägarna. Därför är det liksom lite av en lyx att kunna spela (eller cykla för den delen) på en platt plan där det är hyfsat upplyst. 

Men imorgon kanske han kan få skjuta några skott om han är feberfri. Annars blir det nog många sagor, spel och sånger vid pianot. En ganska mysig dag ändå. 

2 kommentarer:

 1. Det är precis samma här! Vi har dock inte lika fin stenläggning som ni utan gamla betongplattor, men som du säger; en platt yta som är upplyst och det blir innebandy för hela slanten :)

  Hoppas ni också blir friska snart!

  Kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fina nylagda plattor är ju absolut inget tvingande kriterium för att det ska kunna bli innebandy! :) Såklart! Men något annat än gräs är bra, för det rullar lite dåligt...
   Nu är Fabian frisk, men Anton klagar på huvudvärk så vi får se var detta slutar...
   Hoppas ni mår bra! Stor kram!

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)