Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

onsdag 10 december 2014

Hjälp mig hjälpa i kampen mot HIV

Just nu pågår Musikhjälpen i P3 där årets insamling av pengar går till att förhindra spridningen av HIV. 


Liksom förra året vill jag bidra på något sätt och skänker därför 20 kr per kommentar som ni gör på detta inlägget. (Har hon blivit extra rik, kanske ni undrar? Eftersom jag dubblerat summan i år. Nä. Men i ärlighetens namn får jag ju inte så många kommentarer här. Känns lite futtigt att skänka typ 30 kr.)

Jag uppmanar även dig att göra något i kampen för att minska spridningen av denna sjukdom, som ju faktiskt går att hejda. Bara bromsmedicin sätts in. Men det är inte lätt, när många skäms så mycket över att vara smittad att man hellre inte vill berätta det än att överleva. Så vad hittar du på i år? Har du en blogg så utmanar jag dig att göra detsamma som jag. Vem får flest kommentarer? Annars är ju ett enkelt sätt att önska en låt. 

I morse spelade de Queen med Somebody to love, som någon önskat. Dels eftersom Freddy Mercury dog i AIDS men också för att det är en riktigt bra låt. Vet inte om det berodde på den mörka morgonen, inramningen att han dött eller att jag bara är gravid, men tårarna rann nerför mina kinder där jag satt och lyssnade i bilen. 

Vilken låt skulle du vilja höra? Jag ska nog önska "Things that stop you dreaming" med Passenger. För att det en fin låt med underbar text. Eller "Fix you" med Coldplay. För att den är så grym.

Men glöm inte hjälpa mig bidra! På söndag förmiddag betalar jag in pengarna, så kommentera här innan dess! Kärlek till er alla! Nu försöker vi göra världen till en lite bättre plats att leva på!

14 kommentarer:

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)