Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

tisdag 20 mars 2012

Barnsemester utan mobil och dator

Sand mellan tårna, fri tillgång till mat, dryck och bad. Solsken och doften av hav.
För en vecka sedan kom vi hem från Gran Canaria. Eller Kananjeöarna, som Anton säger. Barnen älskade det. Inga overaller, klumpiga kängor, ofrivilliga vantar eller varma mössor. De badade tills läpparna var blåa och de hackade tänder. Då fick man värma sig i solen och äta lite melon. Eller glass. Eller springa och hälsa på Bamse och hans vänner.
Och på alla sätt var det en barnsemester. Kan låta jävligt pretto att säga att vi bokade resan helt med tanke på våra barn. Men då kan man också se det så här: Vi gjorde det av egoistiska skäl. Om barnen är nöjda så är ju vi också mycket MYCKET nöjdare! För vem vill inte se sina barn glada. Och det innebär ju också underhållning för dem. 

Clownen Raj-raj var väldigt populär.
Här får Anton, till sin stora förtjusning,
göra high-five med honom.

Och tid för avkoppling för oss. För med sex vuxna på två barn så finns faktiskt tid för lite egen tid. För att simma, träna på gymmet, spela beach-volley, läsa en bok smuttandes på en sangria. Och för min del utan vare sig telefon eller dator. Jag kollade av jobb-mejlen en gång på hela veckan. Men ingen facebook, blogg, pipande telefon eller blinkande mejl-box. Därför tog det en stund innan jag fick tummen ur att göra detta inlägg. Har kanske fortfarande kvar lite semester-feeling. Eller så är det bara den analkande våren som gör att jag hellre är ute i trädgården än sitter inne vid datorn. 

1 kommentar:

  1. Underbart var det!
    Skulle kunna vara en stående vår-inledning!
    Vilka fina bilder!
    Kram mormor, som också fick njuta av er och era underbara barn på Gran Canaria.

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)